Historie
Top performer

Vores historie

Rekrutteringsbureauet DEDIKATION har rekrutteret dygtige kandidater siden 2013 med stor succes.

Vi har over 20 års erfaring med salg, rekruttering og ledelse, og vi ved, hvad der driver sælgere, ledere og specialister.

Vi ved hvem de er som mennesker, og hvordan de motiveres i en given virksomhed.

Med den indsigt, er det nærliggende for os at hjælpe virksomheder med at rekruttere personer, der arbejder indenfor de 3 felter.

Teamet i rekrutteringsbureauet DEDIKATION består af dygtige ansatte og konsulenter med spidskompetencer inden for ledelse, HR, psykologi, kommunikation og salg.

Danmarks 6. bedste bureau

Baseret på vores kunders oplevelse af vores proces, kvalitet og resultat, blev vi kåret som 6. bedste bureau i Danmark.

 • Rekruttering kan sagtens gøres på under 12
  uger. Gennem en effektiv proces leverer vi skarpe
  kandidater på gennemsnitligt 6 uger.
 • Grundighed via test, referencer og
  status opdateringer, burde være en
  selvfølge hos et hvert bureau.
 • Outsourcing af rekruttering behøver ikke at
  være dyrt. Vi har altid faste fair priser.
  Vi blev kåret som Nr. 2 i Danmark af Supana
  på ”value for money“!
Kulturmatch
Værdier

Hire for attitude, train for skills

Betydningen af denne internationale sætning er, at vi hyrer mennesker ud fra et kulturmæssigt match. Vi koncentrerer os om at finde et kulturmatch mellem kandidaten og virksomheden, derfra kan der tilføres evt. manglende kompetencer (IT systemer, Company guidelines etc.)

Mennesket skal først og fremmest passe ind i kulturen. De skal have den rette indstilling, personlighed og baggrund for at matche.

Dertil kommer evnerne. Og evnerne er naturligvis vigtige og er en stor del af fundamentet for succes, hvis den er krydret med den rette personlighed i de fleste jobs.

Det betyder ikke, at vi kun hyrer mennesker, hvis kompetencer ikke passer til jobbet, men mere vores prioritering når der til sidst skal vælges!

Hvor længe vil du selv være i en kultur, du ikke bryder dig om?

Værdier og motivationsfaktor

 • Fair! Fair over for vores kunder, kandidater og kollegaer. Alle der er i kontakt med DEDIKATION skal have en god oplevelse og behandling.
 • Nærværende! Vi er menneskelige. Vi har et mål om at ”disrupte” ideen om, at headhuntere er selviske og arrogante.
 • Ansvarlige! Når vi har en opgave, fralægger vi os ikke ansvaret. Vi har en grundlæggende indstilling til hvad vi selv kan gøre for at løse eventuelle problemstillinger. Det kræver fokus.
 • Konstruktive! Vi giver konstruktiv feedback, råd og vejledning til vores kunder, kandidater og kollegaer. Alle fortjener ordentlig feedback.
 • Udfordrende! Vi udfordrer dine ideer og tvinger dig til at forstå, hvad du søger. Det gælder både kunder som søger en kandidat, eller at du som kandidat søger et job.