Er den traditionelle ansøgning død? - DEDIKATION
Er den traditionelle ansøgning død

Er den traditionelle ansøgning død?

Er den traditionelle ansøgning død?

Medmindre du er exceptionelt dygtig til at skrive, viser en jobansøgning kun en promille af dig og din person – og hvem kan i virkeligheden spotte den rette kandidat ud fra det? Hos DEDIKATION griber vi det anderledes an; vi kigger på hele mennesket.

Det lyder som en kliché, men hvis du skal finde den rette kandidat til en ledig stol i din virksomhed, skal du kigge på hele mennesket. En ansøgning kan være velformuleret og evnerne sidde lige i skabet, men hvad gør du, hvis kandidaten ikke passer ind i virksomheden; hvis mennesket ikke går i spænd med kulturen?

Er du klar over, hvor meget en fejlrekruttering koster?

Det kommer uden tvivl til at give en længere rekrutteringsproces, men spørger du os, får du et langt bedre resultat, hvis du møder kandidaterne over en kop kaffe.

Betyder det så, at den traditionelle ansøgning er død? Ja, det gør det nok.

 

LinkedIn og CV; that’s it!

Det er de færreste danskere, der har god og lang erfaring med at skrive ansøgninger. Selvom vi er europamestre i at skifte job, ligger jobansøgninger fjernt for de fleste – og hovedet på blokken: Mon ikke størstedelen tyer til en skabelon, når ansøgningen skal skrives?

Alt i alt giver det mangel på personlighed, og uden at kende mennesket er det umuligt at sige, om kandidaten passer til virksomheden og omvendt.

Som kandidat skal du derfor bruge din energi på at skrive et fedt, velformuleret og dækkende CV, og så skal du være på LinkedIn. Det er rigeligt, hvis du spørger os.

Er LinkedIn virkelig nødvendigt, spørger du så – og ja, det er det! Tro det eller ej, men rekrutteringsbranchen bruger LinkedIn. Hele tiden. Og det samme gør de virksomheder, der leder efter nye kandidater.

 

Vi vil bagom de tomme floskler

Hos DEDIKATION har vi et motto: Hire for attitude, train for skills.

Derfor behøver vi ikke mere end dit CV og en opdateret LinkedIn-profil. Vi hiver dig ind til en kop kaffe, hvis vi tror, du har noget at byde på. Det er ligegyldigt, om du kan skrive en blændende ansøgning; vi vil møde dig, se dig, vide hvem du er.

Vi tager hellere en samtale for meget end en for lidt, for det er her, vi finder den ægte historie. Det er her, du kan fortælle, hvad du kan bidrage med, hvad der gør det fedt for dig at gå på arbejde. Og det er de ting, vi skal vide, for at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat.

Del artiklen 

Del på facebook
Del på linkedin

SE ANDRE RELEVANTE ARTIKLER

KONTAKT OS

eller udfyld formularen herunder:

MENU

SIDSTE NYT

Tests, adfærdsprofiler og cases – derfor skal du bruge dem

I mange ansættelsesforløb indgår tests og cases som en del af processen, men blandt virksomhederne er der stadig en vis skepsis at spore – for …

Læs mere →

Ledelse – Lang erfaring er ikke nødvendigvis en fordel

Drømmer du om at lande dit første lederjob, men er du bange for, at din manglende erfaring kommer til at stå i vejen for dig? …

Læs mere →

Ledelse – 5 undervurderede egenskaber hos den gode leder

En god leder er andet og mere end de resultater, der skabes, og nogle egenskaber er afgørende for din succes – også selvom de ofte …

Læs mere →