Velkommen til Virtual Reality!

Velkommen til Virtual Reality!

Samfundet, som vi kender det, er under forandring, og mens Danmark var lukket ned, fik vi mere og mere brug for digitale redskaber. Hos DEDIKATION arbejder vi videre på nye vilkår, og vi hjælper vores kunder med at finde digitalt fodfæste.

Efter Covid-19 bredte sig til det danske samfund, og vi alle sammen udviste samfundssind, blev vores dagligdag på stand by. Hver morgen stod vi op til en anden virkelighed, end den vi tidligere har kendt – men heldigvis er der gode historier derude. Historier, der skal fortælles, så vi kan stå sammen i en positiv forventning om, at tingene løser sig, når vi kommer ud på den anden side. For det gør de.

Hos DEDIKATION fortsætter arbejdet med at rekruttere dygtige kandidater til de af vores kunder, der kan og vil. Vores kundeportefølje indeholder blandt andet en række visionære IT og SaaS virksomheder, der stadig har travlt i denne tid – og som er mere end klar til at afprøve digital rekruttering.

Er digital rekruttering kun for IT og SaaS virksomheder?

I den foregående måned har vi netop afsluttet et rekrutteringsforløb, der mundede ud i to nye ansættelser hos en stor IT-virksomhed. Vi satte i gang på sædvanligvis med alt, hvad det indebærer af jobanalyse, jobprofil, screening af kandidater m.m., men som alle andre blev vi ramt af statsministerens opfordring til et minimum af kontakt – så vi sadlede om.

Vi har tidligere arbejdet fokuseret med den digitale jobsamtale, og derfor lå det først for at gribe til de hjælpemidler, der allerede er tilgængelige; møder via Skype, telefonsamtaler og digitale underskrifter. Og nej, det er ikke det samme som at sidde ansigt til ansigt, men det er en løsning, der fungerer rigtig godt, når det er eneste mulighed – og faktisk er det en arbejdsmetode, som flere og flere af vores samarbejdspartnere ønsker at inkorporere som en fast del af rekrutteringsforløbet ganske enkelt for effektivitetens skyld.

Betyder det så, at det kun er IT og SaaS virksomhederne, der er klar til digital rekruttering? Nej – vi kan hjælpe dig uanset dit nuværende digitale niveau.

Fremtiden er digital – men mennesker er essentielle

Den vellykkede digitale rekruttering af medarbejdere til førnævnte IT-virksomhed bekræfter os i de tendenser, vi ser i rekrutteringsbranchen både nationalt og internationalt i øjeblikket; at teknologien kommer til at spille en større rolle. Det siger Thomas Laudrup, Founder & CEO hos DEDIKATION:

”Digital rekruttering vinder større og større indpas, og vi kan se, at flere og flere af vores kunder faktisk foretrækker at digitalisere dele af rekrutteringsprocessen. Lige nu står vi i en ulykkelig situation, hvor alles tålmodighed er sat på prøve – men måske lærer vi også nye ting, vi kan tage med os videre. Måske bliver de virtuelle tiltag en naturlig del af mange arbejdspladser.”

Digitale redskaber er altså kommet for at blive (og det har Covid-19 mindet os om), men det er helt essentielt at huske, at teknologien aldrig kan erstatte mennesker. Rekruttering handler først og fremmest om relationer, mennesker og sociale kompetencer.

Vil du vide mere om de teknologier, der rører sig i rekrutteringsbranchen, kan du læse med i denne artikel: “Fremtidens rekruttering kræver nye metoder“, hvor vi udpeger de mest dominerende – og skal du bruge hjælp til at digitalisere din rekrutteringsproces, så giv os endelig et kald.

Del artiklen 

Del på facebook
Del på linkedin

SE ANDRE RELEVANTE ARTIKLER

Julen er over os…

… og midt i den søde juletid vil vi gerne sende en hilsen til alle jer, der har været en del af året der gik.

Bare være ærlig!

Må du stikke en lille hvid løgn til jobsamtalen for at fremstå mere attraktiv, eller bør du altid holde dig til sandheden? Hos DEDIKATION har

KONTAKT OS

eller udfyld formularen herunder:

MENU

SIDSTE NYT

Nyt år, ny start og alt det der…

Husker du sidste nytårsaften, hvor du med kroppen fuld af champagne og godt humør lovede dig selv og alle andre, at du ville opnå [indsæt …

Læs mere →

Julen er over os…

… og midt i den søde juletid vil vi gerne sende en hilsen til alle jer, der har været en del af året der gik. …

Læs mere →

Reboarding – er kompetencerne placeret på rette sted?

Reboarding er en overset ledelsesdisciplin, der potentielt set kan spare organisationen for både tid, penge og ressourcer. Men hvad er det helt nøjagtigt, og hvordan …

Læs mere →