​Hazzlefree er et digitalt bureau, som har kunden i fokus. Hjemmesider og søgemaskineoptimering er ingen sag for dem, og deres mestring af deres produkt har nu gjort at de skal bruge flere salgsmuskler, og er der én ting vi har styr på, så er det de stærke salgsprofiler.

Hazzlefree laver også søgeoptimering

Det som skiller Hazzlefree ud fra mængden er at de har en kundekultur, som er i topklasse og de mener at kunden skal være i centrum i alt, hvad de laver. Dertil har de brug for salgsprofiler, som sætter kunden i fokus.

Vi har valgt DEDIKATION som strategisk partner på rekruttering, fordi de skiller sig ud fra de traditionelle rekrutteringsbureauer ved at have en kommerciel tilgang til nutidens jobmarked

Jeppe Bang Ramsbæk, Partner og Salgsansvarlig hos Hazzlefree A/S

I DEDIKATION mener vi også at kunden er i fokus, og glæder os til at komme i gang med at finde de helt rigtige salgsprofiler til Hazzlefree. Vi byder de innovative drenge og piger fra Hazzlefree velkomne til DEDIKATION familien og glæder os til at starte samarbejdet med dem.

Hazzlefree hjemmeside

Går du med et sprudlende salgstalent i maven, eller har jeres firma brug for hjælp til rekruttering eller bare en 2nd opinion? Så tøv ikke med at kontakte os i dag for en uforpligtende samtale.

Indtil videre, velkommen Hazzlefree.