Rekruttering

Rekrutteringskonsulent

Ditte Larsen

Det har min karriere også budt på:

Ditte byder ind med mere end 20 års erfaring inden for salg og service, og har arbejdet som konsulent, coach og mentor, i forskellige brancher. Ditte kommer senest fra en rolle som Sales Manager i en Tech virksomhed, hvor hun var med til at opbygge et solidt fundament for vækst i organisationen, via en stærk salgskultur.

I min fritid:

Privat bruger Ditte tiden sammen med kæresten, familien (herunder hendes caferacer, Berta), nære venner og hendes – ej at forglemme – store passion inden for race og velgørenhed. Ditte faldt for DEDIKATION fordi der er højt til loftet, fart over feltet og ikke mindst en dedikation i jobbet og opgaverne, som hun sjældent har oplevet. ”Jeg glæder mig til at gøre en forskel for både kandidater og virksomheder” siger Ditte Larsen.

Det kan jeg hjælpe med:

Dittes primære opgaver hos DEDIKATION, bliver i samarbejde med teamet, at udfordre på standarderne i rekrutteringsbranchen, og skabe det bedst mulige match og den bedste oplevelse for både kandidater og virksomheder. Dittes baggrund danner rammerne for en stor forståelse og respekt for, hvad mennesker og virksomheder drives af, for at skabe et stærkt fundament med de rigtige mennesker på de rigtige pladser.