Rekruttering

Rekruttering af virksomhedens vigtigste ressource

Rekruttering er ofte en undervurderet ledelsesdisciplin. Alle ledere ved godt, hvad disciplinen går ud på, og endnu flere ved også, hvilke dele af processen de helst undgår, det ved du sikkert også?

Rekruttering er en tidskrævende opgave, som ikke altid giver de ønskede resultater. Samtidig med at der er en eller flere ledige pladser på holdet, er der stadig de samme krav til “produktionen”, hvilket kan gøre, at lederen tager unødvendige chancer. Og de chancer kan koste dyrt i tabt omsætning, tidsspilde og mistede lønkroner. Ifølge Randstad koster en fejlrekruttering helt op til 500.000 kr.

Vi varetager denne opgave for kunder, som kun bliver draget ind i processen på de afgørende ledelsesmæssige tidspunkter, før, under og efter forløbet. Samtidig er vi eksperter i at matche mennesker med virksomheders kultur, hvilket understøtter vores kompetence til at finde de helt rigtige medarbejdere, som lever op til forventningerne og bliver hos virksomheder, fordi de er matchet korrekt og derfor nu trives i jobbet.

Løsning
Find den rigtige

Rekrutteringsløsninger med fokus på effektivitet, kvalitet og agilitet!

Med den digitale udvikling følger et behov for, blandt andet, at lave virksomheders rekruttering på sociale medier for at ramme kandidaterne, der hvor de er. Rekrutteringsvirksomheden DEDIKATION omfavner de digitale muligheder, fokuserer på kulturmatch mellem kandidater og virksomheder og tænker rekruttering på en ny måde.

DEDIKATION hjælper dig med at finde den rigtige sælger

DEDIKATION tilbyder skræddersyet rekrutteringsløsninger, som matcher virksomhedernes behov. Det vil sige, at hvis du blot har brug for, at vi tager os af samtaler og test af kandidater, så behøver du ikke købe den helt store rekrutteringspakke. Vi tager gerne et møde med jer, så vi sammen kan finde den rigtige rekrutteringsløsning, der matcher jeres behov.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i at matche virksomheden med den rigtige kandidat. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, så hvad gør vi så anderledes…?

Ifølge Ballisager ansætter 26% af de små private virksomheder en kandidat med en anden profil end den, de søgte i opslaget. Derfor udfordrer vi virksomhedens ønsker og ser deres behov. Vi trækker på vores mange års erfaring indenfor salgsområdet, hvor vi hurtigt kan spore os ind på, hvilke profiler og personligheder, der kan matche jobbet.

Hvis du leder du efter din næste topsælger, målrettede leder eller erfarne specialist, så kan vi helt sikket hjælpe dig!