Så er det officielt, jeg har rundet mit første år i DEDIKATION og selvom det til tider flyder over med ”mit første år beretninger” her på de sociale medier, vil jeg alligevel give mit ”take” og dele mine refleksioner over mine første. 365 dage i DEDIKATION.

DEDIKATION er, som de fleste af jer ved, et konsulenthus der primært beskæftiger sig med rekruttering. Bevares jeg havde da selv siddet med til et par jobsamtaler og havde derfor måske lidt en romantisk forestilling om hvordan arbejdet som Rekrutteringskonsulent, Headhunter, Talent Acquisition Specialist (”jah kært barn har mange navne”) ville være. Jeg blev hurtigt klogere…

Til at starte med, savnede jeg måske lidt at kunne få sat mine akademiske kompetencer i spil, men efter et år kan jeg også se, at selvom jeg ikke laver statistiske analyser, igangsætter længerevarende projekter eller skriver rapporter, bruger jeg min kritiske sans på daglig basis. Måske ikke så meget i mødet med kandidater og kunder – men mere når der skal træffes beslutninger eller der opstår udfordringer der skal ageres på.

Selvom mine akademiske egenskaber ikke har fyldt mest, har jeg lært nye kompetencer ved at arbejde sammen med et hold af mennesker, som ikke kommer med en akademisk baggrund, men primært har haft hands-on erfaring med salg, ledelse og rekruttering. Fra day 1 har jeg derfor skulle lære, samt forholde mig til en masse nye arbejdsmetoder, for at kunne tilpasse mig kandidater og kunder – min start var utvivlsom ”shaky”. DEDIKATION hedder dog ikke DEDIKATION for sjov og med exceptionel støtte fra mine kollegaer samt min egen stædighed, er vi efter 12 måneder nået rigtig langt!

Fordelen ved at være i en lille virksomhed, er at mine inputs bliver hørt, at tonen er uformel og at der er plads til at fejle, fordi alle er på en stor fælles læringsrejse. Dette gør samtidig at sammenholdet hos DEDIKATION bliver så meget mere stærkere, særligt grundet stemningen, de daglige sjove inputs og den konkurrencepræget DEDIKATION-kultur, hvor det sjove, seriøse og uformel er med til at skabe DEDIKATION som arbejdsplads.

Med andre ord har det været og ER stadig en sand fornøjelse at være en del af DEDIKATION.