Thomas & Brian
Historie
Top performer

Vores historie

Rekrutteringsbureauet DEDIKATION har rekrutteret dygtige kandidater på tværs af brancher, siden 2014 med stor succes. Med mere end 60 års samlet erfaring med salg, ledelse og rekruttering, ved vi hvad der driver sælgere, ledere og specialister!

Vi ved hvem de er som mennesker, og hvordan de motiveres i en given virksomhed, derfor kan vi hjælpe dig. Med den indsigt, er det nærliggende for os at hjælpe virksomheder med at rekruttere personer, der mangler kommercielle profiler.

Det er vigtigt for os at nå ind til kernen og kulturen hos både virksomheden og kandidaten – det er der vi kan se, om det er det rigtige ”kultur-match” og dermed den optimale rekruttering.

Vi ser ikke bare kandidaterne ud fra de bokse de har krydset af og det eksamensbevis de har. Vi læser mellem linjerne og læser kandidatens profil, personlighed og adfærd. For vi ved det er nemmere at tilegne sig færdigheder, end at lære at passe ind i en virksomhedskultur.

Teamet bag Rekrutteringsbureauet DEDIKATION består af dygtige folk, som er konsulenter med spidskompetencer inden for ledelse, HR, psykologi, salg og kommunikation. Hvilket betyder at effektivitet og kvalitet er nøgleord for vores proces, tag fat i os hvis du er blevet nysgerrig på mere!

Kåret som 6. bedste bureau i Danmark

Baseret på vores kunders oplevelse af vores proces, kvalitet og resultat, er vi kåret som 6. bedste bureau i Danmark.

Vi blev yderligere kåret som nr.2 i kategorien “Value for money”!

Læs mere om Supanas store brancherapport her.