...

Om DEDIKATION

VI HJÆLPER MED
AT MATCHE MENNESKER
MED DE RIGTIGE STILLINGER

Se og hør Thomas Laudrup, stifter af DEDIKATION, fortælle om hvordan du lander drømmejobbet eller hyrer den perfekte medarbejder i podcasten “Bag om Eksperterne”.

DEDIKATION er din rekrutteringspartner med mere end 20 års erfaring inden for kommerciel rekruttering.
Hvad gør os anderledes? Vi forstår ikke blot jobannoncer og CV’er, vi forstår mennesker og de hjertesager, der driver dem.

Med vores mange års erfaring har vi ikke bare fundet folk til stillinger; vi har skabt forbindelser mellem passionerede individer og de helt rigtige jobmuligheder. Vi har løst mere end 500 rekrutteringsopgaver inden for områderne salg, ledelse og specialister.

Hvad er vores hemmelighed? Vi har ofte selv trådt i de samme sko som de kandidater, vi nu hjælper med at finde deres drømmejob i den kommercielle verden. Vi kender ikke kun til jobbeskrivelser, men også til de unikke personligheder og drivkræfter bag dem.

Vi arbejder inden for de tre hovedområder i den kommercielle del af virksomheder, og vi kender disse felter indgående. Vi ved, hvad det kræver at lykkes, og vi ved, hvordan man finder de mennesker, der deler den dedikation og passion, der kræves.

Vores dybe forståelse for, hvem disse mennesker er, og hvad der motiverer dem, gør det lettere for os at finde dem og bringe dem sammen med de rigtige virksomheder. Det handler ikke bare om at udfylde stillinger, det handler om at skabe meningsfulde forbindelser, der kan forme fremtiden for både virksomheder og kandidater.

DEDIKATION er mere end bare et rekrutteringsbureau; vi er brobyggere mellem ambitioner og muligheder. Lad os hjælpe dig med at forme din kommercielle fremtid, én dedikeret forbindelse ad gangen.

HIRE for attitude TRAIN for skills

[Engagement og stærk interesse i en sag og vilje til at bruge tid og kræfter på den]

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan støtte dig i din rekrutteringsproces

Mød teamet

Thomas_Dedikation

Thomas Laudrup

Brian Frode_Dedikation (1)

Brian Frode

Partner & Senior Recruiter
71 74 74 78Brian@dedikation.dk

Lucas_Dedikation

Lucas Maigaard

Search Specialist
71 74 74 78info@dedikation.dk

Katja Sidors

Mohammed_Nem Media_Dedikation (4)

Mohammed Wachah

Rasmus_ny_Dedikation (1)

Rasmus Nielsen

Advisory Board Member
71 74 74 78info@dedikation.dk

Kommer snart_Dedikation

Kommer snart

Advisory Board Member
71 74 74 78info@dedikation.dk

Kommer snart_Dedikation

Kommer snart

Advisory Board Member
71 74 74 78info@dedikation.dk

Ønsker du at blive kontaktet helt uforpligtende?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan støtte dig i din rekrutteringsproces.

Vi kan også træffes på telefon 71 74 74 78, info@dedikation.dk.

KONTAKT OS (Contact)

eller udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt (or fill out the form):

Contact US

or fill out the form and we will contact you as soon as possible

MENU

SIDSTE NYT

Rekruttering af sælgere – do’s and don’t

Det kan være svært at rekruttere dygtige sælgere. Faktisk langt sværere end at finde en hvilken som helst anden medarbejder. Der er altid stor efterspørgsel ...
Læs mere →

3/3: Sælger – hav styr på lønforhandlingen til jobsamtalen

Når næste skridt i rekrutteringsprocessen hedder lønforhandling, er det afgørende at være forberedt for at sikre dine ambitioner og karrieremål. Det kan være både spændende, ...
Læs mere →

2/3: Sælger – Vis virksomheden, at du vil have jobbet

Der er stor efterspørgsel på sælgere, og det betyder, du som sælger ofte har flere jobmuligheder og måske endda går til samtale på flere jobs ...
Læs mere →

Kontakt os

eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt