Er den traditionelle ansøgning død

Er den traditionelle ansøgning død?

Er den traditionelle ansøgning død?

Medmindre du er exceptionelt dygtig til at skrive, viser en jobansøgning kun en promille af dig og din person – og hvem kan i virkeligheden spotte den rette kandidat ud fra det? Hos DEDIKATION griber vi det anderledes an; vi kigger på hele mennesket.

Det lyder som en kliché, men hvis du skal finde den rette kandidat til en ledig stol i din virksomhed, skal du kigge på hele mennesket. En ansøgning kan være velformuleret og evnerne sidde lige i skabet, men hvad gør du, hvis kandidaten ikke passer ind i virksomheden; hvis mennesket ikke går i spænd med kulturen?

Er du klar over, hvor meget en fejlrekruttering koster?

Det kommer uden tvivl til at give en længere rekrutteringsproces, men spørger du os, får du et langt bedre resultat, hvis du møder kandidaterne over en kop kaffe.

Betyder det så, at den traditionelle ansøgning er død? Ja, det gør det nok.

LinkedIn og CV; that’s it!

Det er de færreste danskere, der har god og lang erfaring med at skrive ansøgninger. Selvom vi er europamestre i at skifte job, ligger jobansøgninger fjernt for de fleste – og hovedet på blokken: Mon ikke størstedelen tyer til en skabelon, når ansøgningen skal skrives?

Alt i alt giver det mangel på personlighed, og uden at kende mennesket er det umuligt at sige, om kandidaten passer til virksomheden og omvendt.

Som kandidat skal du derfor bruge din energi på at skrive et fedt, velformuleret og dækkende CV, og så skal du være på LinkedIn. Det er rigeligt, hvis du spørger os.

Er LinkedIn virkelig nødvendigt, spørger du så – og ja, det er det! Tro det eller ej, men rekrutteringsbranchen bruger LinkedIn. Hele tiden. Og det samme gør de virksomheder, der leder efter nye kandidater.

Vi vil bagom de tomme floskler

Hos DEDIKATION har vi et motto: Hire for attitude, train for skills.

Derfor behøver vi ikke mere end dit CV og en opdateret LinkedIn-profil. Vi hiver dig ind til en kop kaffe, hvis vi tror, du har noget at byde på. Det er ligegyldigt, om du kan skrive en blændende ansøgning; vi vil møde dig, se dig, vide hvem du er.

Vi tager hellere en samtale for meget end en for lidt, for det er her, vi finder den ægte historie. Det er her, du kan fortælle, hvad du kan bidrage med, hvad der gør det fedt for dig at gå på arbejde. Og det er de ting, vi skal vide, for at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat.

Del artiklen 

SE ANDRE RELEVANTE ARTIKLER

KONTAKT OS (Contact)

eller udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt (or fill out the form):

Contact US

or fill out the form and we will contact you as soon as possible

Følg os på LinkedIn

Få information om karrieremuligheder og hold dig opdateret om jobmarkedet.

MENU

SIDSTE NYT

Rekruttering af sælgere – do’s and don’t

Det kan være svært at rekruttere dygtige sælgere. Faktisk langt sværere end at finde en hvilken som helst anden medarbejder. Der er altid stor efterspørgsel ...
Læs mere →

3/3: Sælger – hav styr på lønforhandlingen til jobsamtalen

Når næste skridt i rekrutteringsprocessen hedder lønforhandling, er det afgørende at være forberedt for at sikre dine ambitioner og karrieremål. Det kan være både spændende, ...
Læs mere →

2/3: Sælger – Vis virksomheden, at du vil have jobbet

Der er stor efterspørgsel på sælgere, og det betyder, du som sælger ofte har flere jobmuligheder og måske endda går til samtale på flere jobs ...
Læs mere →

Kontakt os

eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt