Headhunting

Søger du branchens bedste Headhunter?

DEDIKATION er et konsulenthus som er specialiseret i at rekruttere og headhunte specialister, ledere og direktører. Hos DEDIKATION finder vi high-performer, hvor vi vurder kandidaterne baseret på deres personlige og faglige kompetencer – for at sikrer det bedste mulige match. I DEDIKATION tror vi på at et CV aldrig kan eller må stå alene, da det som oftest fører til korte ansættelser, er mismatchet mellem kandidatens profil og virksomhedens kultur, fremfor kandidatens faglige kompetencer.

Derfor drives DEDIKATION af headhuntere med mange års erfaring indenfor salg, ledelse og headhunting. Vi har stor erfaring med at screene og udvælge personale der skaber resultater. Hvilket sikrer en stærk sparringspartner i forhold til både headhunting samt organisatoriske spørgsmål.

Ved at benytte DEDIKATION kan jeres virksomhed holde fokus på jeres kerneopgaver, uden at skulle bruge unødig tid på rekruttering, som måske fører til en fejlslagen rekruttering. Ifølge flere undersøgelser[1] koster en fejlrekruttering mellem 300.000-500.000[2]! Omvendt kan den rette kandidat være med til at skabe øjeblikkelig værdi for jeres virksomhed – Det kan vi være med til at sikre!

Hvordan ser en headhunter-/rekrutteringsproces ud hos DEDIKATION?

Hos DEDIKATION bygger vi vores rekrutteringsproces på vores mange års erfaring fra rekruttering. Vores rekrutteringsprocesser tager altid udgangspunkt i jeres behov og vi er ikke fastlagt på hvordan processen SKAL foregå – vi er agile og kan tilpasse os. Typisk vil vi lave en analyse, i samarbejde med jer, af hvilke krav der stilles til jeres kommende medarbejder, både på de personlige såvel som de faglige egenskaber. Herefter vil vi begynde at kontakte vores store netværk af specialister og kommercielle profiler, med henblik på at afgrænse markedet og identificerer relevante profiler. Når vi har identificeret et felt, screener vi kandidater på deres kompetencer, interviewer samt tester de kandidater som er kommet gennem nåleøjet – inden de bliver præsenteret for jer. Det gør vi for at sikrer at kandidater har de rigtige menneskelige og faglige kompetencer til at kunne lykkes i jobbet.

Vi sparer med jer under hele forløbet og tilpasser os jeres behov.

 

 

[1] https://videncenter.ofir.dk/artikler/saa-meget-koster-en-fejlrekruttering/

[2] https://danskebank.dk/erhverv/seneste-nyt/2016/12/en-fejlansaettelse-kan-koste-over-en-kvart-million