God påske – omfavn mulighederne, og nyd at solen skinner

God påske – omfavn mulighederne, og nyd at solen skinner

Påsken er over os, og igen i år er der udsigt til en anderledes påskefrokost, men… det sidste år har lært os meget, og denne gang møder vi højtiden med helt andre forudsætninger.

Den fysiske arbejdsplads har længe været under forandring, og hjemmearbejdspladser, digitale møder og virtuelle fredagsbarer er blevet en naturlig del af de flestes hverdag. Vi savner stadig fællesskabet, og situationen udfordrer i høj grad medarbejdertrivslen – men på rekordtid har krisen også vist os, at der findes løsninger på det meste.

Hos DEDIKATION omfavner vi fleksibiliteten, og udfordringerne ved det fysiske møde forhindrer os ikke i at hjælpe kunderne i mål og byde nye samarbejdspartnere velkommen ombord – fx Expeditors, GoLearn, UnoPark, NetSolutions, Just Eat, Emply, Best One, Scrive, DB Schenker, TP Link, Nordic Retail og Missionpharma.

Og hvis noget er sikkert, er det, at vi alle sammen har lært noget af det sidste år. Det giver os de bedste forudsætninger for at nyde påsken, solen og det digitale fællesskab – og ikke mindst for at hjælpe dig videre, når helligdagene slutter.

Dét har pandemien lært os

Her i huset har omstillingsparathed fået en helt anden tyngde, og når du kommer tilbage efter påske, vil du opdage, at vi er mere agile end nogensinde før. Det kommer især til udtryk i samtaler med kandidater og kunder, hvor vi indretter strukturen efter dine behov. Skal det foregå på traditionel vis, online eller som walk and talk? Med én eller flere deltagere? Morgen, middag eller eftermiddag? Du sætter rammerne, vi tilpasser scenariet.

Samtidig har vi oplevet en digital himmelflugt hos både kunder og kandidater, og vi er klar til at hjælpe dig med:

  • At udnytte de digitale muligheder bedre i jagten på den næste kandidat
  • At implementere digitale vaner til onboarding af nye medarbejdere
  • At vurdere dit nuværende og fremtidige team for optimal udnyttelse af kompetencer
  • At hjælpe afskedigede medarbejdere videre i karrieren

Digitale arbejdsgange er omdrejningspunktet, og det er tydeligt, at de virksomheder, der formår at tage den nye digitale virkelighed til sig, bliver vinderne.

Med det sagt har vi også lært en helt anden ting af krisen – nemlig at mennesker har brug for mennesker. Opgaver kan løses hjemmefra, og hurtige beslutninger kan træffes på skærmen, men vi har stadig brug for at skabe, fastholde og udvikle menneskelige relationer. Det er her, magien skabes. For dig som virksomhed betyder det, at du skal have fokus på fællesskabet; kulturen skal fastholdes, og der skal findes kreative løsninger, der støtter op om sociale relationer og netværk.

De fysiske rammer er måske nok opløst, men det er stadig tilhørsforholdet, der i sidste ende er forudsætningen for medarbejdertrivsel – både ude og hjemme.

God påske! Vi er klar, når du kommer tilbage

Det sidste år har vist, at vi er omstillingsparate – som individer, som virksomheder, som samfund. Hos DEDIKATION griber vi muligheden for at blive endnu bedre til at bidrage til det rette match hos vores kunder, og gennem de seneste 12 måneder har vi blandt andet:

  • Certificeret os i en af markedets stærkeste kognitive test, TT38, der er specialdesignet til sælgere.
  • Rebrandet vores site – og lige nu bugner det med en masse spændende stillinger til dig, der søger nye udfordringer: www.dedikation.dk
  • Øget antallet af medarbejdermatch betragteligt trods nedlukning – faktisk har vi lukket flere stillinger end nogensinde før.
  • Skabt kundevækst og udvidet antallet af gode samarbejdspartnere

Vi fortsætter med den høje kvalitet og det tætte samarbejde efter påske, og vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine opgaver.

Tak for samarbejdet til kunder, kandidater og samarbejdspartnere – og rigtig god påske!

Del artiklen 

Del på facebook
Del på linkedin

SE ANDRE RELEVANTE ARTIKLER

KONTAKT OS

eller udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt:

MENU

SIDSTE NYT

Er din rekrutteringsproces helt så objektiv, som du tror?

Er du præget af tunnelsyn, når du rekrutterer? Måske går du ubevidst efter en særlig aldersgruppe eller et bestemt køn, når du leder efter en …

Læs mere →

Lover du for meget i dit stillingsopslag? Kandidater oplever, at jobannoncer ikke er virkelighedstro

Er du lige en tand for kreativ og oversælgende, når du formulerer et stillingsopslag? Undgå at pynte på sandheden hvis du vil rekruttere en kandidat, …

Læs mere →

Arbejdsgiver, drop genbrugte jobopslag – nye tider kræver andre metoder

Har du som arbejdsgiver hang til at genbruge gamle jobopslag, når du skal rekruttere nye medarbejdere? Et godt råd er: Drop det! Rusk op i …

Læs mere →