Vi har brug for det rigtige menneske – er det dig?

Vi har brug for det rigtige menneske – er det dig?

Vi har brug for det rigtige menneske – er det dig?

Det er et tilbagevendende emne på her på kontoret; skal vi fokusere på hard skills eller soft skills, når vi skal ansætte nye medarbejdere. Svaret er ikke entydigt, meeen… vi har efterhånden fundet et system, der virker.

Siden 2014 har vi arbejdet med rekruttering under sloganet “Hire for attitude, train for skills” – og det har aldrig været mere dækkende, end det er nu.

Hos DEDIKATION søger vi en rekrutteringskonsulent, det gør vi, fordi vi har brug for en medarbejder, der forstår vores måde at arbejde på, én der glider perfekt ind i kulturen på vores arbejdsplads og én der besidder lige præcis de menneskelige kvaliteter, der er så afgørende for en god rekrutteringskonsulent.

“De fleste kan lære at bruge et simpelt it-system eller indkalde til en jobsamtale, men det er de færreste, der kan lære den udfordrende attitude, der skal til for at blive den bedste – og der er færre endnu, som tør vise den – det er kompetencer, som ligger i vores DNA,” siger Thomas Laudrup, grundlægger af DEDIKATION. “Vi har brug for et menneske, der har viljen til at vinde. Én der kan byde ind med gode grin under spontane frokostarrangementer og være en del af den lim, der samler os som et hold. Så skal vi nok lære vedkommende, hvordan man laver en screening og et interview med en kandidat på vores måde.”

Soft skills er fremtiden

Det er ikke en banebrydende løsning, vi har fundet frem til – og det er da heller ikke mere end et par uger siden, vi sidst skrev om hard skills vs. soft skills – men vi er stadig blandt de få virksomheder, der tør satse 100% på mennesket.

“Det er fedt at søge en medarbejder på den her måde. Vi kan slå på alle de ting, der gør, at vi selv synes, det er fedt at gå på arbejde; samhørigheden på kontoret, vores (meget) lokale bordtennisklub, hvor vindermentaliteten kommer på prøve, og den glade og varme stemning i hverdagen. Finder vi en person, der sætter pris pris på de ting, så er der gode chancer for, at han eller hun vil blive hos os i mange år” forklarer Thomas Laudrup.

Er det dig, vi har brug for?

Er du nået hertil, og sidder du og tænker, at det lige præcis er DEDIKATION, du gerne vil arbejde hos, skal du sende os en ansøgning lige med det samme. Vi har skrevet temmelig mange ting om, hvad du skal og hvad du ikke skal skrive i din ansøgning, så hvis du vil øverst i bunken, kan du jo starte med at læse – og forstå – dem.

Jobopslaget finder du her. Vi glæder os til at finde det helt rigtige match!

Del artiklen 

SE ANDRE RELEVANTE ARTIKLER

Kontakt os

eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

KONTAKT OS (Contact)

eller udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt (or fill out the form):

Contact US

or fill out the form and we will contact you as soon as possible

MENU

SIDSTE NYT

Jobskifte – sådan håndterer du overgangen sømløst

Undersøgelser viser, at danskerne er blandt de folkefærd i Europa, der oftest skifter job. De fleste skifter job for at få nye rammer, afprøve nye …

Læs mere →

Ledig eller jobfri? Situationerne, følelserne og what to do

Forestil dig, at du sidder til en stor fest med mennesker, du knap nok kender. Du er ikke særlig god til det der med small …

Læs mere →

Onboarding: Tag godt imod din nye kollega

Det er vist de færreste mennesker, der har som deres yndlingsbeskæftigelse at starte i et nyt job med alt, hvad det indebærer. Nye omgivelser, nye …

Læs mere →